Zivju Ēsmas Piedevas Ēsmas 100ml Sarkano Tārpu Šķidruma Aromātisks Atrakcija Pastiprinātājs, Makšķerēšana Foreles, Karpas, Asari

Noliktavā
€9.55 €6.68

FOU99 Sarkans Tārps Šķidruma Ēsmu 100ml Sarkano Tārpu Šķidruma Aromātisks Atrakcija Pastiprinātājs, lai Asaris, Forele Walleye Līdaka Snook FOU99

Apraksts:

Funkcijas:

Augstas Koncentrācijas Pievilcīga Smarža: Mūsu 100ml sarkano tārpu šķidruma ēsmas ir apveltīta ar augstu koncentrāciju, atraktanti, nodrošinot maksimālu efektivitāti, luring zivis, piemēram, foreles, karpas, asari, walleye, līdaka, snook, un vairāk.

Droša un Efektīva, proti, Mūsu zivju ēsmas atraktants ir ar drošu un efektīvu sastāvdaļu, kas nevar radīt kaitējumu videi vai zivju.Šo zivju atraktants šķidrums ir ideāls risinājums, lai makšķerniekiem, kuri vēlas, lai noķert vairāk zivju, nekaitējot ekosistēmai.

Versatile: Mūsu sarkans tārps šķidruma ēsmas ir universāls un to var izmantot gan svaigus, gan sālsūdens zveju.Vai jums ir zvejas ezera, upes vai okeāna, šo zivju ēsmas, piedevas palīdzēs jums nozvejot vairāk zivju.

Viegli lietojams: Vienkārši pievienot šķidrumu, lai jūsu ēsmu vai lures un skatīties, kā zivis, kas ir piesaistīti jūsu līnijas.Šo zivju ēsmas, piedevas, ir ideāli piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem makšķerniekiem, kuri vēlas, lai noķert vairāk zivju.

Uzticams Makšķerniekiem: Mūsu zivju atraktants šķidrums ir pārbaudīts un uzticams pieredzējušiem makšķerniekiem.Pievienoties rindās veiksmīgu zvejniekiem, kuri paļaujas uz mūsu ēsmu pastiprinātājs par to zvejas piedzīvojumiem.

Paziņojums:

Faktiskais krāsa var nedaudz atšķirties no attēla, pateicoties dažādiem displeja un gaismas efektu.

Lūdzu, ļauj 1-3cm novirzes dēļ manuāla mērīšana.

Specifikācijas:

Materiāls: Sarkans tārps šķidrums

Neto saturu: 100 ml

Uzglabāšanas laiks: 2 gadi

Komplektā Ietilpst:

1 Pudele * Sarkans Tārps Šķidruma Ēsma

Specifikācijas Apraksti
Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas
Kategorijas: Piedevas
Pozīcija: EZERA, Upes, Ūdenskrātuve, Dīķis, straume, Okeāna Zvejas Rock, Pārvaldības Jomā

Jaunākās Atsauksmes

Jūs varat arī patīk